Våre tjenester

Effektivt og kvalitetssikkert gipsarbeid og tømrertjenester

Om oss

Vi arbeider med:

Nybygg og renovering av hus, private næringsbygg og offentlige virksomheter. Våre tømrertjenester inkluderer arbeid med effektiv og innovativ teknologi når det gjelder materialer og metoder.

  • Gips

  • Plassbygde innervegger

  • Innvendig og utvendig panel

  • Plater for spesielle lydkrav

  • Klimavegger

  • Himlinger

  • Montering av dører og vinduer

  • Terrasser

Gips for vegg, tak og gulv

Vi har gips og gipssystemer som et av våre spesialfelt. Gips er et unikt materiale med spesielle egenskaper som passer til alle typer rom og flater. Velger du gips vil du få et sluttresultat som er både stilrent, er lydisolerende og er mer brannsikkert enn mange andre materialer.

Plassbygde innervegger

Vi bygger innervegger som er plassbygd til spesifikke mål, tilpasset hva du ønsker for ditt prosjekt.

Innvendig og utvendig panel

Vi har kompetansen til kle både innvendig og utvendig panel, og kan arbeid med ulike materialer. Vi utfører kledningen i samråd med kunde, basert på vår fagkunnskap og kundes ønskede uttrykk.

Plater og trespiler for spesielle lydkrav

Ved behov for lydisolering etter spesifikke krav, kan vi bistå med egnede plater til ditt prosjekt. Vi kan tilpasse lydisolering til bruk både i private hjem og i næringsbygg.

Klimavegger

Vi har fagkunnskapen og kompetansen som trengs for å arbeide med klimavegger i ulike bygg og konstruksjoner. Klimavegger oppfyller spesifikke krav når det gjelder klimautslipp, som innbefatter blant annet både montering og materialer.

Himlinger

Vi utformer himlinger tilpasset ulike rom og behov, og arbeider både med faste himlinger og systemhimlinger.

Montering av dører og vinduer

Ved behov for montering av dører eller vinduer kan vi tilby kvalitetssikkert arbeid. Vi utfører montering både for prosjekter innen renovering og i nybygg.

Terrasser

Vi kan bygge og arbeide med terrasser, på tvers av ulike materialer og utforminger. I samråd med kunden planlegger vi en terrasse som passer det gitte arealet og ønsket bruk.

Velg Bygg & Gipssystemer AS for ditt neste prosjekt

Hvis du trenger allsidige tjenester for ditt renoverings- eller nybyggprosjekt kan vi levere det beste arbeidet. Bygg & Gipssystemer AS arbeider alltid med nøye planlegging og tett samarbeid med våre oppdragsgivere, slik at vi vet at våre kunder får best mulig resultat.